Bedrijf

Historie
In 1985 startte de heer Jan Kuypers te Lage Mierde Kuypers Kunststofbewerking B.V.  Het bedrijf legde zich in de eerste jaren voornamelijk toe op de kunststof  tank- en apparatenbouw. Na enkele jaren breidde de activiteit voor kunststofbewerking zich uit  naar de agrarische sector.
De activiteiten in deze twee sectoren werden in een hoog tempo uitgebouwd. Als gevolg van deze snelle groei werd in 1996 besloten de twee bedrijfsactiviteiten te splitsen in twee werkmaatschappijen, Kuypers Kunststoftechniek BV (KKT) en Kuypers Kunststofbewerking BV (KKB).  Beide onderdeel van  Kuypers Holding.  KKB betrok in Reusel een nieuw bedrijfspand .

Bij deze splitsing werd onderscheid gemaakt tussen:
puur industrieel voor KKT;   en
industrieel in combinatie met agrarisch voor KKB.
Beide bedrijfsactiviteiten ( KKT als KKB ) zijn in de daarop volgende jaren uitgebreid en vernieuwd.
Investeren in goed gereedschap is het adagium. Beide werkmaatschappijen beschikken dan ook over een uiterst geavanceerd en doeltreffend machinepark. Een goede koppeling tussen computer en machine in combinatie met het gebruiksgemak leverde een forse efficiency slag op. Dit is mede de basis voor het succes  en de forse omzetgroei  in de navolgende jaren.

Het continue investeren in het bedrijf resulteert in een nieuwe investering. In het millennium jaar 2000 wordt na een gedegen onderzoek besloten om voor zowel de administratie als het complete bedrijfsbureau een nieuw  ERP-pakket   te selecteren.  De keuze valt op Plan de Campagne. 
 

Contactgegevens

Diamantweg 48
5527 LC Hapert
info@kuypers.com
+31 (0)13 509 6611