CNC Zagen

Bij Kuypers is de bewerking zagen in velerlei vormen terug te vinden. Zagen kan varieren van pakketvormen tot verstekzagen en het zagen van staf en buis materialen met diameters tot 1000mm.
Deze CNC-gestuurde cilrkelzaagmachine heeft een capaciteit van 4200 x 4200 mm.  met een pakkethoogte van 80mm.. De machine zaagt zeer nauwkeurig dat ten goede komt aan de productiesnelheid en de kwaliteit van het eindproduct. De machine beschikt over een plaatoptimalisatie programma, waarmee projecten of bij een order met diverse plaatafmetingen op een perfecte wijze uit een standaardplaat afmetingen worden gehaald.
CNC Cirkelzaagmachine voor pakketzagen
De beugelzaagmachine die uiterst geschikt is voor het zagen van grotere diameters buismaterialen tot een diameter van 1000mm. Deze machine geeft daarnaast de mogelijkheid om onder elke willekeurige hoek schuin te zagen.
Beugelzaagmachine voor pijpmaterialen
De beugelzaagmachine die uiterst geschikt is voor het zagen van grotere diameters stafmaterialen en dikwandige buis tot een diameter van 700mm. Daar deze machine normaliter toegepast wordt in de staalwereld is de garantie van een rechte zaagsnede verzekerd.
Beugelzaagmachine voor stafmaterialen
De CNC-verstekzaagmachine wordt gebruikt voor het afkorten c.q. schuinzagen van kunststof balken, buizen of stafmaterialen tot een doorsnede van 160 x 160 mm.

Contactgegevens

Diamantweg 48
5527 LC Hapert
info@kuypers.com
+31 (0)13 509 6611